Nosturihuolto – Palvelut

nosturihuoltoNosturihuoltopalvelu

Teemme lakisääteiset vuosittaiset Nostureiden määräaikaistarkastukset. Isoista siltanostureista pienempiin ketjunostimiin. Kaikki yli 500kg nostimet tulee tarkastuttaa vuosittain. Tarkastuksessa käydään nosturi läpi mm. jarrun tarkastus ja säätö. Havaitut viat ja puutteet kirjataan ylös, tai korjataan tarkastuksen yhteydessä heti pois. Asiakas saa tarkastuksesta listan läpikäydyistä kohteista ja todistuksen itse tarkastuksesta. Tarkastuksen kesto 2-4 tuntiin riippuen nosturin tyypistä.

Voimme räätälöidä asiakkaille kunnossapitosopimuksen, jossa vastaamme asiakkaan kaikista työstökoneista kustannustehokkaasti ja nopealla vasteajalla.

Nostureiden perusteellinen tarkastus

Nostureiden Perusteellinen tarkastus kuuluu myös valikoimiimme. Perusteellinen tarkastus on laissa määrätty tehtäen 10 vuoden välein, siinä nosturi käydään läpi niiltä osin, kun se ei määräaikaistarkastuksessa ole mahdollista. Tarkastuksessa mm. puretaan tai videoendoskooppia apuna käyttäen kuvataan vaihdelaatikon osat, tarkastetaan ja säädetään jarru, koekuormitetaan nosturi, särötarkastetaan rakenteita mm. koukku.  Kaikki osat kuvataan ja documentoidaan jotka lähetetään asiakkaalle. Tarkastuksen kesto on 1-2 päivää riippuen nosturin mallista. Koekäyttö tulee tehdä nimelliskuormalla  aina 4 vuoden välein.

Vikakorjaukset

Vikakorjauksia teemme myös todella joustavasti äkillisten nosturiongelmien iskiessä. Käytössämme on nostokori jonka asentaja tarvittaessa ottaa mukaan lähtiessään korjaustyöhön. Nosturi saadaan näin todella nopeasti takaisin tuotantoon, eikä asiakkaan tarvitse huolehtia mistään, ainoastaan ilmoittaa nosturirikosta meille.

Nosturihuoltopalvelumme:

  • Nostureiden määräaikaistarkastukset isoista siltanostureista pienempiin ketjunostimiin
  • Nostureiden perusteellinen tarkastus
  • Vikakorjaukset

Ota yhteyttä

Tommi Sakala

Toimitusjohtaja

tommi.sakala@ts-konehuolto.fi

040 760 1256

Kari Tamminen

Huoltoteknikko

kari.tamminen@ts-konehuolto.fi

0400 500 083

Harri Haikonen

Huoltoasentaja

harri.haikonen@ts-konehuolto.fi

040 587 2588

Tomi Räikkä

Huoltoasentaja

tomi.raikka@ts-konehuolto.fi

044 978 1620

Petri Eskola

Huoltoteknikko / Nosturiasentaja

petri.eskola@ts-konehuolto.fi

044 981 0393

Pyydä tarjous tästä »