Nosturihuolto

Nosturihuoltopalvelu

Teemme lakisääteiset vuosittaiset Nostureiden määräaikaistarkastukset. Isoista siltanostureista pienempiin ketjunostimiin. Kaikki yli 500kg nostimet tulee tarkastuttaa vuosittain. Tarkastuksessa käydään nosturi läpi mm. jarrun tarkastus ja säätö. Havaitut viat ja puutteet kirjataan ylös, tai korjataan tarkastuksen yhteydessä heti pois. Asiakas saa tarkastuksesta listan läpikäydyistä kohteista ja todistuksen itse tarkastuksesta. Tarkastuksen kesto 2-4 tuntiin riippuen nosturin tyypistä.

Voimme räätälöidä asiakkaille kunnossapitosopimuksen, jossa vastaamme asiakkaan kaikista työstökoneista kustannustehokkaasti ja nopealla vasteajalla.

Nostureiden perusteellinen tarkastus

Nostureiden Perusteellinen tarkastus kuuluu myös valikoimiimme. Perusteellinen tarkastus on laissa määrätty tehtäen 10 vuoden välein, siinä nosturi käydään läpi niiltä osin, kun se ei määräaikaistarkastuksessa ole mahdollista. Tarkastuksessa mm. puretaan tai videoendoskooppia apuna käyttäen kuvataan vaihdelaatikon osat, tarkastetaan ja säädetään jarru, koekuormitetaan nosturi, särötarkastetaan rakenteita mm. koukku.  Kaikki osat kuvataan ja documentoidaan jotka lähetetään asiakkaalle. Tarkastuksen kesto on 1-2 päivää riippuen nosturin mallista. Koekäyttö tulee tehdä nimelliskuormalla  aina 4 vuoden välein.

Vikakorjaukset

Vikakorjauksia teemme myös todella joustavasti äkillisten nosturiongelmien iskiessä. Käytössämme on nostokori jonka asentaja tarvittaessa ottaa mukaan lähtiessään korjaustyöhön. Nosturi saadaan näin todella nopeasti takaisin tuotantoon, eikä asiakkaan tarvitse huolehtia mistään, ainoastaan ilmoittaa nosturirikosta meille.

Nosturihuoltopalvelumme:

  • Nostureiden määräaikaistarkastukset isoista siltanostureista pienempiin ketjunostimiin
  • Nostureiden perusteellinen tarkastus
  • Vikakorjaukset

TS-Konehuolto palveluhinnasto

PalveluHinta
Huoltotyö67€ / h
PäivähintaMahdollista sopia asiakaskohtainen päivähinta. Se sisältää 7,5h töitä + kaikki kulut.

Voimme räätälöidä asiakkaille kunnossapitosopimuksen,jossa vastaamme asiakkaan kaikista työstökoneista kustannustehokkaasti ja nopealla vasteajalla.

Matkustus ja majoitus

KuvausHinta
Kilometrikorvaus0,67€/km
Ajotunnit49€/h
PäivärahatOsapäiväraha. 22€
Päiväraha 46€
Ateriakorvaus 12€
MajoitusToteutuneiden kustannusten mukaan

Varaosat ja tarvikkeet laskutetaan erikseen. Töissä missä tarvitaan pientarvikkeita laskutetaan pientarvikelisä 16€.

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Pyydä tarjous tästä »